Tevékenységeink

 

Pályázatírás és tanácsadás

 

Az elmúlt évek jelentõs változásokat hoztak Európában mind az állami pénzalapok és a finanszírozási segítségnyújtások terén. Példátlan méretû pénzáramlás történik ma olyan csatornákon keresztül, amelyek régen nem, vagy nem ilyen formában léteztek. Naponta jelennek meg különbözõ pályázati kiírások, egyre több a támogatott cél és célcsoport. Annak, aki szeretne minden lehetõséget megragadni akár a vezetõ piaci pozíció megtartásához, akár a piacon maradáshoz, szükségszerûen életformává kell, hogy váljon a pályázatok nyomon követése és a pályázás. A CEVEC Kft. e tényeket felismerve hozta létre 1999-ben a Pályázati Tanácsadó Irodát, amely ebben a megváltozott, és nehezen átlátható rendszerben a jobb érvényesüléshez mutat utat a vállalkozásoknak, intézményeknek, szervezeteknek.

A tanácsadási és pályázatírási tevékenységet a Vocational Academy Alapítvánnyal közösen egy 8 fõs team koordinálja A Pályázati Tanácsadó Iroda munkatársainak végzettsége (közgazdász, pedagógus, pénzügyi és marketing szakember, GKM által regisztrált pályázatírók ás pályázati tanácsadók), nyelvtudása, megbízhatósága, és precizitása, széleskörû kapcsolatrendszerünk, valamint a legmodernebb technika használata a garancia tevékenységünk színvonalára. E siker alapját elsõsorban az oktatási témában írt nyertes pályázataink teremtették meg, melyeket az IHH Nemzetközi Szabadidõszervezõ Üzletház Szövetkezettel és a Vocational Academy Alapítvánnyal karöltve konzorciumban valósítottunk meg. De oktatási projektjeinken túl számos vállalkozásfejlesztési, foglalkoztatási, rehabilitációs program gazdái vagyunk, s a jövõben az oktatási volumen mellett e területeken is fejlõdni kívánunk. Cégünk eredményes tevékenységének köszönhetõen 2004-ben bekerült az Országos Minõsítõ Testület által nyilvántartott Minõsített pályázatírók/tanácsadók/ pályázatmenedzselõk katalogizált névjegyzékébe is.

 

Szolgáltatásaink:

Európai Uniós állapotfelmérés és célpiaci követelményeknek való megfeleltetés

Pályázati tanácsadás, pro-aktív pályázatfigyelés, pályázatírás

Európai Uniós tanácsadás

Üzleti terv készítése

Megvalósíthatósági tanulmányok készítése

Konzorciumépítés

Pályázatok utógondozása
Oktatás

Az oktatás területén széles skálán mozog kínálatunk, hiszen intézményünkben az érdeklődök számár

elérhetõek az általános, az üzleti és a kihelyezett nyelvtanfolyamok, integrált nyelvi képzések, külföldi nyelvtanfolyamok, tovább- és átképzések és az angol nyelvû könyvelõi oktatás. Ezen kínálat mellett ügyfeleink számára a vizsgázás lehetõsége is adott intézményünkben.

Fontosnak tartjuk azt, hogy az Európai Unióhoz tagjaként megfelelõ szintû és minõségû nyelvtudással rendelkezzenek a magyar polgárok. Ehhez járulunk hozzá a nyolc szinten történõ - kezdõtõl a felsõfokig - angol, német, francia és spanyol nyelvtanfolyamainkkal, amelyek keretében hallgatóink beszédközpontú oktatásban részesülnek. Bizonyítja ezt az, hogy a megfelelõ szintre eljutott hallgatóink több mint 90%-a sikerrel vizsgázik a különbözõ nyelvvizsgákon.
E tevékenységünket egészíti ki 2003. szeptember 19. óta a testvércégként Romániában, Temesváron létrehozott EVEC Kft., amely a nyelvoktatással a Romániában élõ magyarokat kívánja segíteni az Európai Unióhoz történõ csatlakozási felkészülésben.

Kiemelkedõen fontosnak tartjuk, hogy az elméleti megalapozottság mellett a gyakorlati képzés fajsúlyát növeljük. Ennek érdekébenlétrehoztunk egy gyakorlati oktatóhelyet, ahol életszerû, valós alapokon nyugvó oktatás folyik több közgazdasági és informatikai oktatási intézménnyel karöltve. Szintén a gyakorlati képzés fontosságát szem elõtt tartva a CEVEC Kft. a közelmúltban megvásárolt egy tönkrement varrodát, ahol a munkanélküliek számára lehetõséget biztosítva gyakorlati varrónõ-képzés folyik. Cégünk MSZ EN ISO 9001:2001 minõségirányítási rendszer szerint dolgozik.Használtgép-kereskedelem-, illetve mûszaki és gazdasági szaktanácsadás


A tulajdonos korábbi gépipari múltja miatt jelenleg is jelentõs az alapításkor végzett fõ tevékenység, a használtgép-kereskedelem, illetve a mûszaki és gazdasági szaktanácsadás is, amelyet elsõsorban bolgár, szerb és dél-afrikai megrendelõink számára végzünk.

 

Cégünk számos ingatlannal is rendelkezik (pl.: Balatonszemesi Oktató Központ; Gyõr, Teleki u. 18.), melyeket úgy hasznosít, hogya különbözõ célfeladatokra kompletten berendezve azokat készen biztosítja a bérlõk részére.